Masz pytanie?

Pomidory z czosnkiem i bazylią 50g przyprawa

Pomidory z czosnkiem i bazylią 50g przyprawa - sklep internetowy
Pomidory z czosnkiem i bazylią 50g przyprawa - sklep internetowy
Cena:4.25PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

POMIDORY Z BAZYLIĄ I CZOSNKIEM 50 gramów 

 

Pomidory suszone sprowadzone ze słonecznej Italii z dodatkiem aromatycznej bazylii oraz czosnku to mieszanka przyprawowa o niezwykłym aromacie i doskonałym smaku. Mocno pomidorowym, słodkim, przełamanym nutą bazylii i czosnku. Pomimo, iż jest to absolutna nowość na polskim rynku, produkt ten zyskał uznanie wielu konsumentów.

 

Pomidory z czosnkiem i bazylią nadają się idealnie do wszystkich dań kuchni włoskiej oraz śródziemnomorskiej, a zwłaszcza do past, zapiekanek, sałatek, mięsa i sosów.

 

Dzięki suszonym pomidorom z czosnkiem i bazylią Twoje dania oprócz walorów smakowych zyskają również barwny i apetyczny wygląd (czerwone – pomidory, kremowe kawałki suszonego czosnku oraz ciemno zielona bazylia).

 

Składniki:

  • pomidory instant 64%,
  • czosnek 25%,
  • bazylia 5%,
  • oregano.

 

Starannie dobrane proporcje poszczególnych składników wzbogacą smak Twoich potraw bez ryzyka dodania nadmiernej ilości którejkolwiek przyprawy.

 

Produkt nie zawiera dodatku soli.

 

Przykładowe przepisy z użyciem mieszanki:

 

Kraj pochodzenia surowca: Polska

Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl  Marek Skworc

Masa netto: 50 gramów

 

Informacja o alergenach:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Pomidory z czosnkiem i bazylią 50g przyprawa - Cechy
Cechy
KolorPrzyprawy

Polecamy także:

  • Marcin Haberny2014-10-23 17:49

    Od jakiegoś czasu niezastąpione w mojej kuchni. Osobiście używam do robienia sosów.

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook