Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Cukier wanilinowy to powszechnie stosowana w cukiernictwie przyprawa. Jest składnikiem wielu deserów w kuchni środkowoeuropejskiej i Skandynawii. Sporządzany jest z cukru i waniliny.
Istnieje wiele zastosowań cukru wanilinowego. Generalnie może być stosowany w miejsce zwykłego cukru, zwłaszcza tam, gdzie aromat świeżej wanilii jest szczególnie pożądany, czyli do przyrządzania gorących napojów, deserów, ciast i wypieków. Można go również dodać do kawy, gorącej czekolady, lodów oraz świeżych owoców.
Wartości odżywcze w 100g CUKRU WANILINOWEGO:
Kraj pochodzenia surowca: Polska
Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 100 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie białego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl