Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
MIESZANKA STUDENCKA 200g
Mieszanka studencka jest świetną przekąską w okresie wzmożonego wysiłku fizycznego (wyjazd w góry) czy intelektualnego (np. dla studentów w czasie sesji – stąd nazwa). Ten doskonały miks różnorodnych orzechów i rodzynek to skarbnica witamin, minerałów i protein najwyżej jakości. Jest wyśmienitym i zdrowym zamiennikiem tuczących chipsów ziemniaczanych i batonów przegryzanych w ciągu dnia. Nadaje się nie tylko do bezpośredniego spożycia ale również do ciast, deserów oraz sałatek i musli.
Składniki:
Niezależną opinię o produkcie poznacie u Atiny.
Zdrowy i naturalnie słodki przysmak, doskonale sprawdzi się w pracy, w podróży, na uczelni i w szkole.
Mieszanka studencka zawiera m. in.: witaminy z grupy B oraz witaminę K, E i kwas foliowy, a także potas, wapń, cynk, miedź, selen, żelazo, magnez, fosfor. Migdały i orzechy zawierają dodatkowo kwas linolowy z grupy nienasyconych kwasów tłuszczowych typu omega–6 oraz kwas linolenowy - nienasycony kwas tłuszczowy typu omega-3, oba wyjątkowo cenne dla organizmu, a zwłaszcza osób pracujących umysłowo i uczących się. Godnym uwagi jest również fakt, że w przeciwieństwie do słodkich batonów, nie zawierają one cholesterolu.
Wartości odżywcze w 100g MIESZANKI STUDENCKIEJ:
Kraj pochodzenia surowca: Polska.
Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 200 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, gorczyca, soja i sezam, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | wielokolorowy |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl