Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
bez chemii 250 gramów !!!
Marynowane grzyby od wieków stanowią przysmak kuchni polskiej. Do najlepszych grzybów w zalewie zaliczamy kurki. Marynowaniu poddaje się najmłodsze a zarazem najdelikatniejsze okazy podgrzybka brunatnego . Dodatek ziół, przypraw i warzyw sprawia, że PODGRZYBKI MARYNOWANE zachwycają smakiem i wyjątkową, chrupką strukturą. Matynata użyta do przygotowania tych wyjątkowych grzybków powstała w opariu o tradycyjną, kaszubską recepturę. PODGRZYBKI W MARYNACIE można serwować jako przekąskę lub składnik sałatki. Doskonale smakują też odcedzone z marynaty, podgrzane i podane z makaronem.
Składniki PODGRZYBKÓW W MARYNACIE:
Wartość odżywcza w 100g MARYNOWANYCH PODGRZYBKÓW:
Przechowywać w suchym, ciemnym miejcu a po otwarciu w lodówce.
Masa netto: 250g
Masa po odcieku: 150g
Wyprodukowano w Polsce.
Dystrybutor: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Produkt pod stałym nadzorem grzyboznawczy nr 1352.
Zakupione opakowania PODGRZYBKÓW MARYNOWANYCH zostaną zapakowane i wysłane w sposób uniemożliwiający ich przypadkowe uszkodzenie.
Nie płać za kolorowe opakowania, nalepki itd.!!! Tutaj możesz kupić przyprawy i zioła płacąc za to co rzeczywiście otrzymasz a nie za zbędną otoczkę.
Cechy | |
Kolor | odcienie brązowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl