Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
TIKKA MASALA jest wzorcowym przykładem przenikania się kuchni całego świata. Potrawa o tej nazwie powstała w połowie XIX wieku. Jest to grillowany filet z kurczaka marynowany wcześniej w sosie śmietanowym z aromatycznymi ziołami. Podaje się go w gęstym pomidorowym sosem, najczęściej w towarzystwie ryżu.
TIKKA MASALA jest daniem prostym w przygotowaniu. Cała tajemnica udanej potrawy tkwi w odpowiednim doborze przypraw. Pomocna jest gotowa mieszanka przypraw i ziół, która skomponowana została z myślą o tej jednej potrawie. Dzięki temu potrawa jest dopracowana do perfekcji, a jak powszechnie wiadomo: diabeł tkwi w szczegółach.
Składniki:
NIE ZAWIERA GLUTAMINIANU SODU !!!
NIE ZAWIERA KONSERWANTÓW ANI BARWNIKÓW !!!
Kraj pochodzenia: Polska
Wyprodukowano przez: Skworcu Marek Skworc
Masa netto: 50g
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie pomarańczowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl