Masz pytanie?

Rabarbar kandyzowany w czekoladzie 100g

Rabarbar w czekoladzie - sklep internetowy
Rabarbar w czekoladzie - sklep internetowy
Cena:11.50PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

RABARBAR KANDYZOWANY

W CZEKOLADZIE

100 gramów 

 

RABARBAR W CZEKOLADZIE to zupełna nowość na rynku słodyczy. Niezwykłe połączenie słodkiego smaku prawdziwej, belgijskiej czekolady z kwaskowatym smakiem rabarbaru to ciekawa i niekonwencjonalna kompozycja. Pralinki RABARBAR W CZEKOLADZIE zachwycają również swoją strukturą: pod kremową, rozpływającą się warstwą czekolady skrywa się kawałek łodygi rabarbaru o włóknistej ale miękkiej konsystencji. Czekoladki z nadzieniem rabarbarowym to wspaniała przekąska o nieodpartym uroku, zwłaszcza jeśli podana jest w towarzystwie filiżanki zielonej herbaty lub z lampką białego wina.

 

Proponowany przez nas KANDYZOWANY RABARBAR W CZEKOLADZIE powstałje w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.

 

Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANGO RABARBARU W CZEKOLADZIE.

 

Składniki KANDYZOWANEGO RABARBARU W CZEKOLADZIE:

  • Rabarbar kandyzowany – 51% (rabarbar, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat: wanilina),
  • Czekolada – 48% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina),
  • Substancja glazurująca – guma arabska, cukier, szelak

 

Zawartość miazgi kakaowej w czekoladzie wynosi minimum 43%.

 

Wartości odżywcze w 100g RABARBARU w CZEKOLADZIE:

  • wartość energetyczna: 1818kJ/433kcal,
  • węglowodany: 69g,
    • w tym cukry: 64g,
  • białko: 2,5g,
  • tłuszcze: 15g,
    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9g,
  • sól: 0g;

 

​Kraj pochodzenia: Polska

Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc

Masa netto: 100 gramów

 

Informacja o alerganch:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Rabarbar kandyzowany w czekoladzie 100g - Cechy
Cechy
Kolorczekoladowy :)

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook