Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
CHILI CON CARNE jest potrawą rodem z Ameryki Łacińskiej. Jej nazwa oznacza ni mniej, ni więcej, jak Chili z Mięsem. Najczęściej używa się mięsa wołowego, spotyka się również wersje wieprzowe, drobiowe a nawet wegetariańskie. Mięso dusi się z czerwoną fasolą konserwową lub gotowaną oraz kukurydzą i pomidorami. Wszystkie składniki CHILLI CON CARNE, poza fasolką i kukurydzą, są bardzo drobno posiekane lub roztarte. Szybka i prosta w przygotowaniu potrawa wymaga odpowiedniego sposobu przyprawienia. Smak tego gęstego dania podkreśla się kminkiem, cebulą, czosnkiem i ziołami. Najlepiej smakuje podane z ryżem lub tortillą.
CHILI CON CARNE jest sposobem na szybki i sycący obiad w wersji meksykańskiej. Dzięki PRZYPRAWIE DO CHILI CON CARNE twój gulasz w wersji meksykańskiej będzie smakował jak ten na ulicach Mexico City.
Skład PRZYPRAWY DO CHILI CON CARNE:
Przykładowy sposób wykorzystania:
Kraj pochodzenia surowca: Polska
Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 1 kilogram
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie czerwonego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl