Masz pytanie?

Pasta z ostrej papryki OLCA 1550g bezglutenowa tradycyjny smak prosto z Turcji

Pasta z ostrej papryki bezglutenowa 1550g - sklep Skworcu.com.pl
Pasta z ostrej papryki bezglutenowa 1550g - sklep Skworcu.com.pl
Cena:26.99PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

Pasta z ostrej papryki OLCA 1550g bezglutenowa

tradycyjny, domowy smak prosto z TURCJI

 

Pasta z ostrej, czerwonej papryki to wysokiej jakości produkt prosto z Turcji. Wszystkie użyte składniki gwarantują niepowtarzalny smak i aromat. Pasta paprykowa to spora dawka witamin, mikroelementów i przede wszystkim smaku! 😊

Papryka wzmaga odporność organizmu, ma też korzystny wpływ na procesy trawienne. Zawiera witaminę C, a także witaminy z grupy B oraz beta-karoten. Jest jedną z najpopularniejszych (bo skutecznych) przypraw pobudzających wydzielanie soku żołądkowego i poprawiających apetyt. 

 

Pasta paprykowa ostra jest doskonałym pikantnym dodatkiem do:

  • sałatek,
  • sosów,
  • makaronów,
  • potraw z grilla,
  • wędlin,
  • kanapek,
  • frytek,
  • pieczonych mięs.
  • zup.

 

Producentem tej pysznej pasty jest Grupa Olca, która dzięki certyfikowanym produktom ugruntowała sobie pozycję na tureckim rynku krajowym i międzynarodowym. Fabryka OLCA została założona w 1972 roku na zamkniętym obszarze produkcyjnym o powierzchni 12 000 metrów kwadratowych i 110 000 metrów kwadratowych obszaru produkcji próbnej. Fabryka jest w stanie produkować 6000 ton pasty pomidorowej rocznie z pomidorów, są starannie uprawiane na równinie Niksar, co w niemałym stopniu przyczynia się do rozwoju regionu i gospodarki kraju. 

 

Dlaczego warto spróbować pasty z ostrej papryki firmy OLCA?

1.    NATURALNE I ŚWIEŻE SKŁADNIKI

2.    TRADYCYJNY SMAK

3.    WYSOKA JAKOŚĆ 

 

Składniki:
  • ostra czerwona papryka,  
  • sól (4%) ,
  • środek konserwujący (E202*)

*Sorbinian potasu (E202) to substancja konserwująca stosowana w żywności zapobiegająca ich przedwczesnemu psuciu i przedłużająca trwałość. Ma właściwości grzybobójcze, drożdżobójcze i pleśniobójcze. Ta sól kwasu sorbowego uchodzi za jeden z najbezpieczniejszych dodatków do żywności.

 

GLUTEN FREE!

BEZ DODATKU CUKRU!

BEZ SZTUCZNYCH BARWNIKÓW!

BEZ DODATKU SYROPU GLOKOZOWO-FRUKTOZOWEGO!

 

Wartości odżywcze w 100g:

  • wartość energetyczna: 79,29 kcal
  • węglowodany: 14 g
  • sól: 4 g
  • białko: 2,56 g
  • tłuszcze: 1,45 g

 

Proponowana przez nas Pasta paprykowa zapakowana jest w wygodne w użyciu wiadereczko, stanowiące doskonałe opakowanie cateringowe. 😊

 

Taki sposób pakowania doskonale sprawdzi się w przypadku:

  • restauracji,
  • barów szybkiej obsługi,
  • bistro,
  • stołówek szkolnych i zakładowych,
  • przedsiębiorstw gastronomicznych,
  • zakładów mięsnych,
  • przetwórni żywności,
  • cukierni i kawiarni,
  • w domu 😊

 

Kraj pochodzenia: Turcja

Producent: Olca Biber Salcasi ACILI ( Ev Tipi)

Dystrybutor: Skworcu.com.pl

Masa netto: 1550 g
 

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Trzymać z dala od światła słonecznego.

Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Pasta z ostrej papryki OLCA 1550g bezglutenowa tradycyjny smak prosto z Turcji - Cechy
Cechy
Kolorpaprykowy

Zobacz także

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook