Masz pytanie?

Panierki i sypkie marynaty

Panierka to najczęstszy sposób podania wielu rodzajów mięsa. Panierowane ryby, filety z kurczaka czy schabowe to klasyka w każdym domu. Najczęściej spotyka się panier typu mąka - jajko - bułka tarta, czasem ta ostatnia z dodatkiem kokosu lub płatków. Nie zawsze jednak udaje się stworzyć chrupiącą, złocistą i smaczną skorupkę. Wszystko zależy bowiem od składników. Odpowiednie dobrane proporcje składników i przypraw są gwarancją sukcesu. yes

Oferowane marynaty to niezwykle aromatyczne mieszanki najwyższej jakości ziół i przypraw. Dzięki ich użyciu Twoje dania zyskają smak charakterystyczny dla kuchni staropolskiej. Mieszanki te mogą być stosowana do wszelkiego gatunku mięs.

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook