Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
KIEŁKI były znane już w starożytnych Chinach. Zasłynęły tam jako dodatek do jedzenia i leki. Dzięki wysokiej zawartości kwasów omega 3 i enzymów KIEŁKI przeciwdziałają wielu chorobom, wzmacniają nasz organizm i dostarczają mu łatwo przyswajalnych witamin i mikroelementów. Enzymy wytwarzane w nasionach podczas kiełkowania ułatwiają trawienie pokarmów, spożywanych z ich udziałem.
Składniki mieszanki NASION NA KIEŁKI wchodzi:
KIEŁKI nasion są wartościowsze niż same nasiona i produkty wytwarzane z dojrzałych roślin, gdyż podczas kiełkowania zgromadzone w nasionach substancje odżywcze przybierają najłatwiejszą do przyswojenia formę.
Kiełki możemy spożywać w sałatkach, pastach kanapkowych, jako dodatek do serów i jajek. Z powodzeniem dodamy je do potraw z mięsa, zup i sosów
Sposób kiełkowania:
Kraj pochodzenia: Polska
Wyprodukowano przez: Skworcu Marek Skworc
Masa netto: 20 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie brązowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl