Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
bez chemii 200 gramów !!!
Marynowane grzyby od wieków stanowią przysmak kuchni polskiej. Do najlepszych grzybów w zalewie zaliczamy kurki. Marynowaniu poddaje się najmniejsze a zarazem najdelikatniejsze okazy pieprznika jadalnego, które mogą szybko przesiąknąć zalewą na bazie octu. Dodatek ziół, przypraw i warzyw sprawia, że KURKI MARYNOWANE zachwycają smakiem i wyjątkową, chrupką strukturą. KURKI W MARYNACIE można serwować jako przekąskę lub składnik sałatki. Doskonale smakują też odcedzone z marynaty, podgrzane i podane z makaronem.
Składniki KUREK W MARYNACIE:
Wartość odżywcza w 100g MARYNOWANYCH KUREK:
Przechowywać w suchym, ciemnym miejcu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto: 200g
Masa po odcieku: 100g
Kraj pochodzenia: Polska
Dystrybutor: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Zakupione opakowania KUREK MARYNOWANYCH zostaną zapakowane i wysłane w sposób uniemożliwiający ich przypadkowe uszkodzenie.
Nie płać za kolorowe opakowania, nalepki itd.!!! Tutaj możesz kupić przyprawy i zioła płacąc za to co rzeczywiście otrzymasz a nie za zbędną otoczkę.
Cechy | |
Kolor | odcienie brązowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl