Masz pytanie?

Imbir kandyzowany w czekoladzie z kakao 100g

Imbir kandyzowany w czekoladzie z kakao - sklep internetowy
Imbir kandyzowany w czekoladzie z kakao - sklep internetowy
Cena:11.50PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

IMBIR KANDYZOWANY

CZEKOLADZIE Z KAKAO

100 gramów 

 

KANDYZOWANY IMBIR W CZEKOLADZIE  Z KAKAO to bardzo oryginalne połączenie smaków. Orzeźwiający imbir w słodkiej, belgijskiej czekoladzie dodatkowo obsypanej drobnym kakao to coś, co zaspokoi nawet najbardziej wybredne gusta. Na początku czuje się łagodny smak szlachetnej czekolady deserowej i kakao, pod którym ukrywa się miękki, nieco pikantny, ale słodki kandyzowany imbir.

 

KANDYZOWANY IMBIR CZEKOLADZIE Z KAKAO doskonale smakuje jako słodka, łagodna przekąska. Stanowi też interesujące uzupełnienie deski serów. Można łączyć go z innymi czekoladkami lub stosować jako dodatek do deserów, zwłaszcza lodów i kremów.

 

Proponowany przez nas KANDYZOWANY IMBIR W CZEKOLADZIE Z KAKAO powstaje w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.

 

Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalnaczekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANEGO IMBIRU W CZEKOLADZIE Z KAKAO.

 

Składniki IMBIRU KANDYZOWANEGO CZEKOLADZIE Z KAKAO:

  • Imbir kandyzowany 54% (imbir, cukier),
  • Czekolada deserowa 45% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyna sojowa, aromat – wanilina),
  • Kakao 2%.

 

Wartości odżywcze w 100gIMBIRU KANDYZOWANEGO CZEKOLADZIE Z KAKAO:

  • Wartość energetyczna: 1752kJ/417kcal,
  • Tłuszcze: 14g,
    • W tym nasycone kwasy tłuszczowe: 8,1g,
  • Węglowodany: 69g,
    • W tym cukry: 65g,
  • Białko: 2,2g,
  • Sól: 0,03g.

 

Zawartość miazgi kakaowej w czekoladzie wynosi minimum 43%. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, białka mleka oraz organiczne części owoców.

 

​Kraj pochodzenia: Polska

Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc

Masa netto: 100 gramów

 

Informacja o alergenach:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Imbir kandyzowany w czekoladzie z kakao 100g - Cechy
Cechy
Kolorczekoladowy :)

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook