Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
GŁÓG jest znany przede wszystkim ze swojego zastosowania w wytwarzaniu likierów, leczniczych nalewek, win oraz soków. Do produkcji tych napojów wykorzystać można również suszone owoce głogu. W kuchni używa się głogu jako surowca do produkcji konfitur lub jako dodatek do nich. Dżem z głogu doskonale smakuje w towarzystwie potraw mięsnych, przede wszystkim z dziczyzny i drobiu.
Suszone OWOCE wspaniale podkreślają smak herbaty, zwłaszcza czarnej i owocowej. Całe jagody głogu stanowią ciekawy dodatek do kompotów i aromatyzowania przeróżnych napojów.
Roślina ta ma wyjątkowe działanie lecznicze, które zostały potwierdzone przez naukowców:
Zamieszczone w serwisie opisy produktów mają charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępują konsultacji z lekarzem i nie mogą być podstawą do stosowania jakichkolwiek wyrobów medycznych, środków farmaceutycznych czy form terapii. Wszelkie decyzje w w/w kwestii należy konsultować z lekarzem.
Wartość energetyczna w 100g SUSZONYCH OWOCÓW GŁOGU:
Kraj pochodzenia surowca: Polska.
Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc.
Masa netto: 50 gramów.
Informacje o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie czerwonego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl