Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE są niespotykaną kompozycją smaku i aromatu. Te pralinki nie przypominają znanych już smaków czekoladek z kremem. Tu do czynienia mamy z kremowym, słodkim daktylem zatopionym w najprawdziwszej czekoladzie. W tym połączeniu nie można jednak mówić o prostocie, gdyż smak czekolady wzbogacony został odświeżającą nutą pomarańczy i korzennym aromatem imbiru.
KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM są świetną przekąską do herbaty z nutą korzennych przypraw i rumu. Doskonale smakują z musującymi winami i szampanem oraz w towarzystwie caffe latte. Można je również podawać jako urozmaicenie do kremowych serów, najlepiej kozich. Pralinki te są też ciekawym dodatkiem do deserów, kremów i lodów.
Proponowane przez nas KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.
Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANYCH DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z IMBIREM I POMARAŃCZĄ.
Składniki KANDYZOWANYCH DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM:
Wartości odżywcze dla 100g DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z IMBIREM I POMARAŃCZĄ:
Kraj pochodzenia: Polska.
Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 100 gramów
Informacje o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | czekoladowy :) |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl