Masz pytanie?

Daktyle w czekoladzie z pomarańczą i imbirem 100g

Daktyle w czekoladzie pomarańcza imbir - sklep internetowy
Daktyle w czekoladzie pomarańcza imbir - sklep internetowy
Cena:11.50PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

DAKTYLE KANDYZOWANE

W CZEKOLADZIE

Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM

100 gramów 

 

 

KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE są niespotykaną kompozycją smaku i aromatu. Te pralinki nie przypominają znanych już smaków czekoladek z kremem. Tu do czynienia mamy z kremowym, słodkim daktylem zatopionym w najprawdziwszej czekoladzie. W tym połączeniu nie można jednak mówić o prostocie, gdyż smak czekolady wzbogacony został odświeżającą nutą pomarańczy i korzennym aromatem imbiru.

 

KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM są świetną przekąską do herbaty z nutą korzennych przypraw i rumu. Doskonale smakują z musującymi winami i szampanem oraz w towarzystwie caffe latte. Można je również podawać jako urozmaicenie do kremowych serów, najlepiej kozich. Pralinki te są też ciekawym dodatkiem do deserów, kremów i lodów. 

 

Proponowane przez nas KANDYZOWANE DAKTYLE W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.

 

Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANYCH DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z IMBIREM I POMARAŃCZĄ.

 

Składniki KANDYZOWANYCH DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z POMARAŃCZĄ I IMBIREM:

  • daktyle kandyzowane 50% (daktyle, cukier)
  • czekolada 49% (cukier, miazga kakaowa - masa kakaowa min. 43%, tłuszcz kakaowy, emulgulator - lecytyna sojowa, aromat - wanilina);
  • substancje glazurujące: guma arabska, cukier, syrop glukozowy i szelak;
  • aromat pomarańczowy <2%;
  • imbir suszony <2%.

 

Wartości odżywcze dla 100g DAKTYLI W CZEKOLADZIE Z IMBIREM I POMARAŃCZĄ:

  • wartość energetyczna: 1742kJ/415 kcal;
  • białko: 3,2g;
  • węglowodany: 63g,
    • w tym cukry: 62g;
  • tłuszcz: 15g,
    • w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 9g.
  • sól: 0g.

 

​Kraj pochodzenia: Polska.

Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc

Masa netto: 100 gramów

 

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Daktyle w czekoladzie z pomarańczą i imbirem 100g - Cechy
Cechy
Kolorczekoladowy :)

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook