Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Cukier CYNAMONOWY to powszechnie stosowana w cukiernictwie przyprawa. Jest składnikiem wielu deserów w kuchni środkowoeuropejskiej i Skandynawii. Sporządzany jest z cukru i mielonego cynamonu. Istnieje wiele zastosowań cukru cynamonowego. Generalnie może być stosowany w miejsce zwykłego cukru, zwłaszcza tam, gdzie aromat świeżego cynamonu jest szczególnie pożądany, czyli do przyrządzania gorących napojów, deserów, ciast i wypieków. Można go również dodać do kawy, gorącej czekolady, lodów oraz świeżych owoców.
Do produkcji CUKRU CYNAMONOWEGO PREMIUM użyliśmy oryginalnego CYNAMONU CEJLOŃSKIEGO. Jest to najcenniejsza na świecie odmiana cynamonu. Jej przewagą nad pospolitszymi odmianami jest łagodniejszy, ale głębszy smak i aromat oraz obniżona zawartość kumaryny.
Składniki:
Przykładowy sposób wykorzystania:
Nie zawiera konserwantów, ulepszaczy ani żadnej innej chemii !!!
Wartości odżywcze w 100g CUKRU Z CYNAMONEM CEJLOŃSKIM:
Wyprodukowano w Polsce przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 100 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie brązowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl