Masz pytanie?

Pasta migdałowa 500g bez soli 100% naturalna to nie masło migdałowe

Masło z migdałów - sklep internetowy
Masło z migdałów - sklep internetowy
Cena:37.99PLN
w ciągu 24 h od zaksięgowania wpłaty na konto
Do koszyka
masz pytania?

aż 500 gramów

PASTY Z MIGDAŁÓW

bez soli i bez cukru !!!

 

 

PASTA Z MIGDAŁÓW PRAŻONYCH jest doskonałym dodatkiem do deserów i ciast. Łyżka czy dwie tej naturalnej, kremowej pasty dodana do najprostszej wersji kremu maślanego czy budyniowego nada mu nowy charakter i wyjątkowy smak. Domowej roboty lody z odrobiną tej pasty staną się zupełnie innym przysmakiem niż dotychczas. W wersji śniadaniowej PASTA MIGDAŁOWA wyśmienicie smakuje na kanapkach i z naleśnikami. Owsianka z łyżeczką MIGDAŁOWEJ PASTY zasmakuje nawet największym owsiankowym sceptykom.

 

PASTA Z PRAŻONYCH MIGDAŁÓW to w 100% naturalna pasta, bez dodatku cukrów, soli, konserwantów czy barwników. Można ją więc włączyć do menu bez obaw o kolejną dawkę zabójczej chemii. W PAŚCIE MIGDAŁOWEJ znajdziemy duże ilości witaminy E, naturalnego przeciwutleniacza. Jak inne związki zaliczane do grupy antyoksydantów, witamina E wiąże wolne rodniki, tym samy neutralizując ich szkodliwe działanie (miażdżyca, zawały, nowotwory, udary mózgu, spadek odporności czy przedwczesne starzenie). Duże ilości białka o złożonym składzie aminokwasów doskonale sprawdzą się w diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Witaminy B1 i PP obecne w PAŚCIE MIGDAŁOWEJ wpływają pozytywnie na układ nerwowy, poprawiają koncentrację i ułatwiają zapamiętywanie. Jest więc to idealne śniadanie dla uczniów i studentów. Spora zawartość magnezu w PAŚCIE Z MIGDAŁÓW pomaga regulować procesy syntezy białek i wpływa na redukcje niekontrolowanych skurczów mięśni. Magnez to również doskonałe wsparcie dla ścian układu krwionośnego, co jest niezwykle ważne, zwłaszcza dla osób żyjących w stresie. Wapń, który występuje w migdałach, naturalnie wspiera kości i zęby. Dlatego tak ważna jest obecność PASTY MIGDAŁOWEJ w diecie dzieci, młodzieży, kobiet w ciąży i osób starszych.

 

Wartości odżywcze w 100g PASTY Z MIGDAŁÓW:

  • wartość energetyczna – 2655kJ/641kcal,
  • tłuszcze – 55,1g,
    • w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 4,2g,
  • węglowodany- 4g,
    • w tym cukry proste – 4,2g,
  • białko – 27,4g,
  • sól – 0g.

 

Składniki PASTY Z MIGDAŁÓW:

  • migdały prażone 100%.

 

PASTĘ Z MIGDAŁÓW należy przechowywać w chłodnym miejscu, najlepiej w lodówce. W wyższej temeraturze zmienia ona konsystencję na bardziej płynną. Przyczyną tego zjawiska jest brak dodatku sztucznych substancji stabilizujących i zagęszczaczy stosowanych w wielu produktach tego typu (guma arabska, guma guar, karob i wiele innych). Topnienie w temperaturze pokojowej jest więc cechą charakteryzującą produkty wysokiej klasy, do jakich należy nasza PASTA Z MIGDAŁÓW.

 

Wyprodukowano w Polsce

Kraj pochodzenia surowca: Australia

Dystrybutor: Skworcu.com.pl Marek Skworc

 

Zakupione opakowanie PASTY Z MIGDAŁÓW zostanie zapakowane w sposób uniemożliwiający przypadkowe uszkodzenie w czasie transportu.

Pasta migdałowa 500g bez soli 100% naturalna to nie masło migdałowe - Cechy
Cechy
Kolorodcienie brązowego

Osoby, które kupiły ten produkt kupiły także:

Facebook