Masz pytanie?

Agrest kandyzowany w czekoladzie 100g

Agrest w czekoladzie - sklep internetowy
Agrest w czekoladzie - sklep internetowy
Cena:11.50PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

AGREST KANDYZOWANY

W CZEKOLADZIE 100 gramów 

 

KANDYZOWANE OWOCE AGRESTU W CZEKOLADZIE są niespotykaną kompozycją smaku i aromatu. Te pralinki nie przypominają znanych już smaków czekoladek z kremem. Łączą w sobie słodko kwaśny smak kandyzowanego agrestu z kremową czekoladą.

 

AGREST KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE to świetna przekąska do herbaty i kawy. Doskonale smakuje z winami oraz w towarzystwie caffe latte. Można go również podawać jako urozmaicenie do zestawu serów. Pralinki te są też ciekawym dodatkiem do deserów, kremów i lodów. 

 

Proponowane przez nas KANDYZOWANE AGRESTY W CZEKOLADZIE powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.

 

Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANEGO AGRESTU W CZEKOLADZIE.

 

Składniki KANDYZOWANEGO AGRESTU W CZEKOLADZIE:

  • agrest kandyzowany 51% (Polska) (agrest, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy z kukurydzy), regulator kwasowości – kw. cytrynowy, aromat;
  • czekolada 48% (cukier, miazga kakaowa- min. 43%, tłuszcz kakaowy, emulgulator - lecytyna sojowa, aromat - wanilina);
  • substancje glazurujące: guma arabska i szelak;

Zawartość miazgi kakaowej w czekoladzie wynosi minimum 43% . Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, białka mleka oraz organiczne części owoców.

 

Wartości odżywcze dla 100g:

  • wartość energetyczna: 1659kJ/395 kcal;
  • węglowodany: 61g (w tym cukry: 59g);
  • tłuszcz: 15g (w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 8,9g);
  • białko: 2g;
  • sól: <0,01g

 

​Kraj pochodzenia: Polska

Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc

Masa netto: 100 gramów.

 

Informacja o alergenach:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Agrest kandyzowany w czekoladzie 100g - Cechy
Cechy
Kolorczekoladowy :)

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook