Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
ZIARNA KAWY W CZEKOLADZIE to zaskakujące i pyszne połączenie. Gruba warstwa kremowej, prawdziwej belgijskiej czekolady okrywa chrupiące ziarno kawy. Zaskakująca kompozycja konsystencji idzie w parze z niespodzianką jaką serwujemy naszemu podniebieniu. Słodka czekolada zostaje nagle podkreślona goryczką palonej kawy.
Proponowane przez nas PALONE ZIARNA KAWY W CZEKOLADZIE powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.
Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych ZIAREN KAWY W CZEKOLADZIE.
Składniki ZIAREN KAWY W CZEKOLADZIE:
Wartości odżywcze dla 100g KAWY PALONEJ W CZEKOLADZIE:
Zawartość miazgi kakaowej w czekoladzie wynosi minimum 46,1% . Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, białka mleka oraz organiczne części owoców.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 100 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | czekoladowy :) |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl