Masz pytanie?

Jabłka kandyzowane w czekoladzie z cynamonem 100g

Jabłka w czekoladzie z cynamonem - sklep internetowy
Jabłka w czekoladzie z cynamonem - sklep internetowy
Cena:11.50PLN
w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie
Do koszyka
-
+
masz pytania?

 

JABŁKA KANDYZOWANE

W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM

100 gramów 

 

KANDYZOWANE JABŁKA W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM to doskonale skomponowana eksplozja smaków. Korzenny charakter cynamonu doskonale podkreśla słodką czekoladę i wydobywa głębię kakaowego aromatu. Skrywane wewnątrz jabłko zaskakuje swoją świeżością i soczystością. Całość tworzy doskonałą mieszankę.  KANDYZOWANE JABŁKA W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM są doskonałą przekąską do popołudniowej filiżanki herbaty czy wieczornego kieliszka białego wina. Można je również podać jako towarzystwo dla serów, zwłaszcza pleśniowych. Posiekane lub w całości stanowią idealny akcent deseru, lodów czy pierników.

 

Proponowane przez nas KANDYZOWANE JABŁKA W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.

 

Do produkcji tych pysznych słodyczy użyta została oryginalna czekolada marki Barry Callebaut. Jej doskonała jakość wynika z wysokiej zawartości miazgi kakaowej. Właśnie to decyduje o niezwykłych walorach smakowych KANDYZOWANYCH JABŁEK W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM.

 

Składniki KANDYZOWANYCH JABŁEK W CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM:

  • Jabłka kandyzowane 51% (jabłka polskie, cukier, regulator kwasowości – kw. cytrynowy, aromat);
  • czekolada 47% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgulator - lecytyna sojowa, aromat - wanilina);
  • cynamon.

Zawartość miazgi kakaowej w czekoladzie wynosi minimum 43% . Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów, białka mleka oraz organiczne części owoców.

 

Wartości odżywcze dla 100g JABŁEK CZEKOLADZIE Z CYNAMONEM:

  • wartość energetyczna: 1750 kJ/417 kcal;
  • węglowodany: 67g
    • w tym cukry: 61g;
  • tłuszcz: 15g
    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9g.
  • białko: 2,1g;
  • sól: 0g

 

​Kraj pochodzenia: Polska.

Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc

Masa netto: 100 gramów

 

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

Jabłka kandyzowane w czekoladzie z cynamonem 100g - Cechy
Cechy
Kolorczekoladowy :)

Skworcu.com.pl

Marek Skworc

 

ul. Jagiełły 13c/65

41-106 Siemianowice Śl.

NIP: 643-164-82-98

 

TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl

Facebook