Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
TEMPURA PANIER
do ryb, warzyw i owoców morza
80 gramów
Tempura to japońska panierka do ryb, warzyw i owoców morza, dzięki której przyrządzenie pysznych, chrupiących porcji staje się bajecznie proste.
Sposób przygotowania:
Otrzymaną porcję Tempury wymieszać z zimną woda do konsystencji gęstej śmietany i gotowe :)
W owym cieście trzeba później zamoczyć posolone i obsypane mąką kawałki ryby lub drobiu, grzybów, warzyw (np. cebulki), a następnie piec je na gorącym tłuszczu. GOTOWE ;-)
Składniki:
Kraj pochodzenia surowca: Korea Południowa
Wyprodukowano przez: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 80 gramów
Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie białego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl