Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl
Chrupiące MIGDAŁY w połączeniu z BIAŁĄ CZEKOLADĄ obsypane aromatycznym KOKOSEM to arystokracja wśród słodyczy. Szlachetne migdały obtoczone w kremowej, zniewalająco słodkiej czekoladzie to wyrafinowana przekąska, która wciąga. Najpierw smak egzotycznego kokosa miesza się z kremową, białą czekoladą by na koniec zaskoczyć chrupiącym akcentem w postaci migdała. Można ją podawać solo lub jako składnik mieszanki pralinek, czekoladek i draży. MIGDAŁY W BIAŁEJ CZEKOLADZIE z KOKOSEM to doskonały upominek dla gości zaproszonych na chrzest, komunię czy wesele.
Proponowane przez nas MIGDAŁY W BIEŁEJ CZEKOLADZIE z KOKOSEM powstały w niewielkiej, lecz cenionej, rodzinnej manufakturze. Słodycze z tego przedsiębiorstwa zdobywają uznanie w całej Europie. Tradycyjne metody produkcji i niespotykane połączenia smaków doceniono przyznawszy producentowi wyróżnienia m. in. Euro Gastro.
Składniki MIGDAŁÓW W BIAŁEJ CZEKOLADZIE:
Sposób użycia - zjeść delektując się smakiem ;-)
Wartości odżywcze dla 100g MIGDAŁÓW W BIAŁEJ CZEKOLADZIE Z KOKOSEM:
Wyprodukowano w Polsce.
Wyprodukowano dla: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Masa netto: 100 gramów
Iformacja o alergenach:
Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam i gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
Cechy | |
Kolor | odcienie kremowego |
---|
Skworcu.com.pl
Marek Skworc
ul. Jagiełły 13c/65
41-106 Siemianowice Śl.
NIP: 643-164-82-98
TELEFON: 695923403
E-MAIL: marek.skworc@skworcu.com.pl